13 april 2020

Darilo za velikonočnega zajčka

K nam hodi velikonočni zajček, na velikonočni ponedeljek po hiši skrije peharčke in v njih mala darilca in čokoladna jajčka, včasih pa še kak pirh ali spihano jajce. In vsako leto mu mala pripravi darilo. Ona obdaruje tudi dedka Mraza in Miklavža, še zobni miški je iz nogavice naredila nahrbtniček, da bo lahko nosila zobke okoli:)
Letos mu je naredila takelega zajčka, ki ga je sestavila iz koščkov kartona, izrezanih s sizixom - ampak hec je v tem, da to v originalu ni zajček, ampak punčka - glava je telo z rokami in nogami, ki jih je tako fino zapognila, da zgleda kot glava z ušesi!
 Na žalost zajček ni vedel, da lesena zajca, ki jih je izrezljala iz kosa lesa, nista zanj, zato ga bomo prosili, da ju vrne:).
Smo malo nerodno postavili;) Ampak da boste verjeli, da res vsako leto vsem tem zverem in možem nekaj prinese, evo dokaz izpred let - narisala mu je slikico
 In naredila hiško:
Upam, da ste lepo praznovali! Mi smo navadno pri dediju za veliko noč, tokrat pa doma, ampak dokler vemo, da je dedi tam in je živ in zdrav, je vse ok:)

Ni komentarjev: