01 januar 2011

SREČNO NOVO LETO

Najprej opravičilo, zahvala in hkrati razlaga, zakaj čez praznike ni bilo kaj dosti od mene tu gor - vse v enem: torej Kolibri (moj novi račko) je imel firewall (obrambni zid) naštiman tako, da se picasa (zastonjski googlov urejevalnik slik) ni mogla povezat z netom, zato jih nisem mogla enostavno spravit sem. Seveda tega nisem ugotovila jaz, ampak moj najljubši samček v eni prečuti noči (variacij, kaj vse je lahko narobe, da se to ne zgodi, je pač veliko - tu gor so novi winsi, druga verzija picase,... itd...) - torej  še enkrat (tokrat javna) HVALA, srček! No, tako da boste vedeli, komu se zahvalit ali pa "zahvalit" za moje blebetanje;)

Aja, kaj sem hotela povedat v tej objavi? SREČNO NOVO LETO, seveda! Kaj vam želim? "Zdravja in sreče" se mi je vedno zdelo zelo neoriginalno, klišejsko in brezveze, vendar odkar imam tamali v vrtcu, sem spoznala pravo vrednost te želje;). Pa vseeno vam bom želela še kaj drugega, malo bolj originalnega, upam. Torej, želim vam: leto nasmehov, prijazne uradnike/ce, sposobne zdravnike, če slučajno tista želja o zdravju ne bi bila uslišana, pa razumevajoče partnerje, ki ne bi težili, ko bi špegale na ta blog in zgubljale čas, hehe.


Želim vam še par traparij: recimo sposobnost improviziranja, ker velikokrat prav pride: recimo če pozabiš doma papir za zavijanje, otroci pa pričakujejo lepo zavita darila, ker jih baje zavijajo palčice, ker imajo bolj spretne prstke kot palčki (ja, se strinjam ??? - ampak tako mi je mala razložila, mislim, da je skombinirala informacije od očija in dedija;)
Pa za naslednje praznike vam želim veliiiiko časa, lepo okrašeno smrekico,pa tisti čarobni trenutek, ki traaaajaaa...
Pa za celo leto? Nasmeh kadar ga rabiš, pa tudi samo za dober dan, objem, kadar ga rabiš in kadar ne, iskrice v očeh, goro sladoleda (moj izbor je čokoladni, ampak baje niso vsi taki, čeprav res težko verjamem, da bi kdo izbral recimo vanilijevega pred čokoladnim;), tortico sem pa tja, pridne otroke, seksi fante/punce in čas, da te atribute izkoristite, pa da vam ostane še toliko energije za razne male projekte, izlete, ustvarjanje, kuhanje, piškote, itd... z idejami bomo pa že kako;)

Srečno novo leto!

2 komentarja:

Unknown pravi ...

Pa poglej ti tele Ronjine očke na prvi sliki :))ne vem kaj se bolj sveti...ali oči ali girlanda okrog njenega vratu ...

veri pravi ...

Ja, Ronja ma res take učke, Lejla pa tak nasmeh, da bogi fantje, hehe...