23 marec 2013

Drsanje

Mislila sem, da letos ta objava ne bo več prišla v poštev, vendar smo šli potem še 2x drsat in ugotavljam, da če je ne bom objavila, bojo očitno tele temperature kar vztrajale in ne bo nikoli pomladi! Ja, vem, vraževerje pa to... ampak ne upam tvegat! Dovolj imam zime in mraza:D! Torej vas hitro povabim drsat (dokler je še čas, jutri bo baje sneg;)!

Na večini drsališč si lahko izposodite drsalke, vendar so ponekod bolj v slabem stanju (zato se splača vzet s seboj kako vrvico za stisnit čevelj, če so klipsne polomljene). Nimajo pa na vseh drsališčih vseh številk - mala je prvič sedela, ker so ji bile najmanjše drsalke (še v centru) odločno prevelike in nismo imeli s seboj debelih nogavic (drugi namig;).

Takole se je Lejla majala prvič na drsalkah.

Ronji je pa že kar dobro šlo:) Se ji je kar poznalo, da je enkrat že poizusila (sicer pred novim letom, ko je bilo drsališče postavljeno na Kongresnem trgu, ampak očitno jim ostane).
 In še naslednjič - že boljše:)
 Tele fotografije so iz Lumpi parka, kjer je malo boljši led kot v BTCju na aleji mladih. V hali Tivoli je seveda še boljše, vendar pa ni zunaj in dokler se da in se samo učijo, smo rajši zunaj. V Zalogu pa letos še nismo bili, tisto je tudi zunanje in zelo odvisno od temperatur, pa tam nam res ni mimogrede...
 Tu je dodatni bonus tale panda , ki daje otrokom ravnotežje. 
Vendar je njen minus to, da je tako težka, da jo mali zelo težko porivajo pred seboj...
Če vaši otroci že boljše drsajo, pa jim v roke potisnite palico in mehek pak, pa naj se grejo hokej:)
Tako, zdaj pa hitro na led, dokler je še, pa da potem že koooooončno pride pomlad!

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Hej! V Zalogu je super, pa tudi oni imajo pokrito, je dvorana.
Je pa drsališče tudi v Domžalah ki je pokrito vendar je zunaj.

veri pravi ...

A res? Nam so pa v vrtcu rekli, da je še vedno zunanje. NO, bomo šli pogledat, čim se pozdravijo:) V Domžalah pa je moja boljša polovica (oz. še mal več kot pol, je ipak cca 1 glavo večji:D) igrala hokej:).