30 julij 2012

Lumpi park

Za vse tiste, ki ste kot mi ostali zataknjeni na celini ali ste se že vrnili iz morja in se sprašujete, kako razveselit svojo mularijo, kako jim zapolnit počitniške dni, da bodo imeli občutek, da so vseeno počitnice, čeprav niso na morju, še ena ideja. (Sicer smo o tem, kaj počet poleti, če/ko nismo na morju, razglabljali že tule...)

No, ampak vsaj za Lumpi park imam slikice:). Zadnje čase imam skoz probleme s fotoaparatom: ali ga pozabim, ali baterija crkne,... tako da mi lahko samo na besedo verjamete, da se splača it pogledat Poljske lutke v Narodno galerijo Narodni muzej (hvala za popravek!), pa da je v živalskem vrtu res super:)

No, ampak tudi Lumpi park je super - sploh ker so tam igrala, kjer mami ne zastaja dih, ko se nanje spravi njena polomljena skalna plezalčica:D.

Ja, ta otrok je neuničljiv (ni pa nelomljiv - žal). Ampak mala se ne da - ničemur. Zlomljeno, jah, se zgodi, ne? To seveda nima nobene zveze s plezanjem po igralih, po postelji doma, s kopanjem, z vsem, kar se odsvetuje ljudem, ki imajo gips;). In sva se vdala. Boljše, da skače po napihljivih igralih kot po železnih;).

Da ne boste mislili, da ni poizkusila sem gor plezat tudi tamala... No, se je pustila prepričat, da to pa mogoče res rajši kdaj drugič;).
 Opomba: smo šli kasneje še 1x, ko je mala že dala dol gips - in je seveda prišla gor u trenu oka:) - dokazi čisto na dnu:)

Imeli smo srečo, da je bil večino časa oblačen dan, vendar ni deževalo:), tako da je bilo dokaj prazno, brez gneče, kar je sploh super (sploh če je en otrok polomljen...)

Dričanje - no, sem gor sta seveda tudi obe prišli in se spuščali ko nori:)

Mali je opazoval svoji divji sestrici iz vozička in naročja:)

Čas za malico:=) Da boste verjeli, da dejansko jesta paradižnik kot jabolko:D.

Tile stebri so mišljeni za boksanje - ampak punci sta jih rajši povaljali, podirali, skakali... pač masta svoje ideje (nimam pojma, kje sta se vzeli;)...

No, pa še zabava v vodi - ne vem sicer, kdo je tu najbolj užival - punci ali oči;)

No, presodite sami;)

Pa skakanje, skakanje...

In za grand finale:

Vožnja s tubo... in je prav zanimivo:)

Za Ronjo je bilo sicer malo preveč... Ostali smo pa uživali;).
PS: puncama je bilo tako všeč, da sva jim morala obljubit, da pridemo še. In ker obljuba dela dolg, smo šli še 1x, ko je Lejla že snela gips in je lahko plezala, skakala in se dričala, kjer ji je pasalo. 
In tokrat sta preizkusili tudi trampoline.
Ampak prvič je bilo boljše - ker je bilo bolj oblačno in igrala niso bila tako segreta:)

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Samo opozorilo: Poljske lutke so v Narodnem muzeju ne galeriji (sta sicer blizu ampak dve razlicni ustanovi :)). Uzivajte!

veri pravi ...

Ufff, se opravičujem in hvala za opozorilo oz. popravek! Madona, mam jaz s temi narodnimi zadevami non stop ene zmede! Ne vprašaj, kako sva z Ronjo iskali, kje ima njen prijateljček rojstni dan (tisto je bilo pa blizu narodne galerije)! Sva pred telovadnim rdjem prelaufali že vse galerije in muzeje tam v bližini, da je bila mala že čisto crknjena še predno sva stopili skozi vrata:D. In bolj ogreta kot vsi ostali hehe:D.

No, glejte mi pod prste, kadar pišem o čemerkoli narodnem:D.