18 december 2011

Mini darilca

Uf, ta post pa že dolgo čaka!!! Približujejo se dnevi obdarovanj in za vse tiste, ki ste boljše organizirani od mene in začnete delati darila prej kot zadnjo noč, je tukaj nekaj idej, s čim lahko razveselite svoje mame, babice, učiteljice, vzgojiteljice in druge ženske v vašem življenju (no, in moške, samo malo prilagodite zavijanje, ok?;), ampak tudi če bi bilo v roza zavito, bi verjetno pojedel vsa darila:):
No, tukaj pa so mini darilca, ki jih je dedek mraz lani prinesel babici: domače bučno olje (nisem ga sama delala, da ne bo kdo mislil), domač kis (prav tako ne izpod mojih rok oz. preše, tega (še;) ne delam), pa "zimska skorja" in kandirani agrumi, kar ste oboje videli že tukaj.
 
Ja, res je, še en paketek je, vendar moram najti še slikice - not je obesek za ključe, ki je hkrati etui za labelo.

 Kar sem hotela povedat s tem postom, je, da ni treba, da je vedno darilo zelo drago in fensi šmensi, da je fajn. Da lahko zelo skromne stvari samo pazljivo izberemo in jih lepo aranžiramo in upam, da gre sporočilo naprej (saj navsezadnje zato dajemo darila, kajne? Da bi pač tistemu "nekomu" povedali, da ga imamo radi...)

Se bom pa potrudila in naložila še slikice od letošnjih daril, kar sem jih že raztalala:) In pride še en post o zavijanju, če bi koga zdaj to zanimalo;)

4 komentarji:

Biljana pravi ...

Luštna in uporabna darilca in simpatično zavijanje.

Tamara Zara pravi ...

Mene pa zanima tale obesek ki je etui za labelo... bi meni noro prav prišel. Kje dobila oz. kako to narediš??

veri pravi ...

Obeske za etui sem enkrat delala za Unikat. V bistvu so to take tinimini torbice, ki je velika ravno za labelo (prej pomeri, ker so labele različno velike). POtem zgorajm, na robu pokrova narediš luknjico (najboljše da jo utrdiš s tisto kovinsko rinko, ki jo stisneš s kleščami) in skoznjo daš obesek za ključe. Zapira se pa lahko ta reč na gumbek, na ježka, na drukarček, kar ti paše:). Meni se tudi zdi fajn zadevica, bom poiizkusila najt tisto, ki je še nisem dala in jo poslikat.

Tamara Zara pravi ...

Uuuu hvala :) tole se mi kul sliši, ker jaz pa res NIKOLI ne najdem labele ko jo najdem....