15 december 2011

Darila za moške

Pri darilih so poleg porok najbolj problematični moški, sploh starejši od nas... Pri ženskah se še lahko zmažeš s kako rožico ali ruto/šalom, pri moških pa to ne gre tako na izi... Sploh moški iz višje generacije kot smo sami, znajo biti problem...
Svojemu najljubšemu samčku bom po moje vedno vedela kaj dat, pa če bova še par življenij skupaj - vsaj za 2-3 življanja imam gotovo idej, samo ne pride revež nikoli na vrsto:(. Enkrat, čez par let, ko bojo otrci večji... No, ampak on je lahek za obdarovat: prvič ga poznam, drugič ni en od tistih, ki si nič ne želi in ki ne bi nič počel ali ki bi si vse, kar si želi, že sam kupil (daaaleč od tega). Tako da on ni problem - ampak dedki... Uf, ti pa znajo bit zafrknjeni! Kaj dati dedkom? Pri enem se še zmažem s knjigo, pri drugem pa dostikrat ne vem...Včasih se ti utrne ideja ob tem, ko komentirajo kako drugo darilo - si zapomniš in veš, da jim bi bilo nekaj takega všeč. Tako je bilo s temle flisom - ko sem že pred leti naredila enega svojemu samčku, se je hecal, da mu ga bo zaplenil. No, zdaj je pa končno dobil svojega.


Pa še stekleničko čokoladnega likerja za zraven. Kar pa se tiče iznajdljivosti, se lahko zvlečete brez ovojenega papirja, če imate doma male otroke, ki bodo z velikim veseljem porisali papir - in deda bo vesel, da ima tako lepo zavito darilo:). 

Sicer pa še en namig: včasih lahko obdarujete par skupaj: recimo z nečim, v čemer bosta oba uživala: ali je to bon za toplice, smučanje ali pa vse za romantični večer - od narejene večerje (take, ki počaka, seveda), pa do svečk, dišeče kopeli, masažnega olja, nežne glasbe na cdju, itd... Saj sami veste, v čem vaši najljubši pari uživajo:).

Ni komentarjev: