18 december 2012

Torba za mamice

Evo, s temle darilom zamujam točno 1 leto! Pred 1 letom je imela svakinja rojstni dan - in ga ima spet:), vsako leto, hehe, no, ampak lani sem ji za rd sešila tole torbo (letošnja je bolj fensi in sem jo seveda pozabila slikat...):

Ok, barve so malo čudne, se je že mračilo, se mi je pa mudilo slikat... Ampak bistvo itak ni v vzorcu blaga, ampak v dizajnu torbe:) Kaj je tako fajnega na njej? Najprej tale dodatni ročaj (glej zgornjo sliko, na sredi torbe visi dol še en mali ročaj) Ja, zakaj pod milim nebom bi kdo želel še en ročaj kar tako nekje na sredi torbe? Hehe, zato, da se mali otrok lahko prime, ko gresta iz trgovine čez cesto, recimo:). Ja, ta roč je za otroke, da se držijo mame, ki jim ne more dat roke, ker nosi torbo v rokah;). Ja, lahko bi mama imela nahrbtnik, ampak nekatere ne nosijo vedno nahrbtnikov (ne vem, zakaj, ampak obstajajo), pa tudi včasih neseš toliko, da imaš poln nahrbtnik + rabiš še eno vrečo;). No, to je za tiste primere;)

Potem ima vgrajen žep z zadrgo - to je tista temna (morala bi bit črna) črta zgoraj, to je fajn, da lahko daš not ključe in denarnico in ti ne more past ven, ko skačeš po igrišču za malimi (tudi ona ima dva mala fantiča) in na tem žepu je še mali žepek za mobitel, ki se zapira z ježkom (če dooooobro pogledate, ga boste mogoče razločili na desni strani tega velikega žepa) - to je pa fajn zato, da imaš mobi pri roki, da ti ga ni treba brskat nekje na dnu, pod mlekom in kruhom in mandarinami in šopom banan:D.
 

Ni komentarjev: