19 oktober 2012

Lunin festival in Otroški bazar

Madona, a to še čaka na objavo? Ufa! No, kakorkoli, bili smo na obojem: luninem festivalu (in bomo še šli) in na bazarju (kamor ne gremo več)
Kaj smo počeli? Skakali po igralih (zgoraj), skakali z vrečami (spodaj)...

Takole sta se najmlajša dva pripeljala, potem pa je to postal dom za vse izgubljene balone (ker Svit se tako noče vozit, ker se hoče nosit;) Ja, vem, tako mava, kot sva si naredila;)

Najbolj simpatična je bila ena najbolj enostavna reč: poligon z različnimi nalogicami, ena med njimi je bilo skakanje z vrečami na nogah, druga pa slalomiranje z vodnim balončkom na žlički.

Moramo še kdaj doma organizirat, ni ravno neka znanost;)

Še ena od postojank pri poligonu mi je bila zelo všeč: ugotavljanje sadja in zelenjave s pomočjo tipa. To moramo nujno delat tudi doma - tako enostavna zamisel in prav luštna (mimogrede: vse je prav uganila, da jo malo pohvalim:)

Oz. ne uganila, ampak utogovila ("utogoviti" = "ugotoviti" v njenem jeziku;)


Skratka: na luninem festivalu je bilo fajn, res je vsega ogromno in bi morali malo bolj ciljno zastavit, ampak tudi tako smo se imeli luštno (sploh s piknikom na koncu:)
Otroški bazar pa... No, to je pa druga pesem... To pa je precej potrošniško naravnana zadeva in čeprav se najde tudi tam kaj luštnega (recimo policijski psi), ni tako fajn in ne bomo več šli. Vseeno pa še slikice od tam, v dokaz, da smo si svoje mnenje o njem sami ustvarili:D. Se pa vedno najde tudi kaj dobrega:

Tile baloni so jima bili pa všeč:) Ronja si je izbrala kužka... Mislim... kužke je mela že na rojstnodnevni zabavi... lahko bi kaj drugega, da se naučim še česa;). Ampak to dete je zvesto... In to je v bistvu lepa lastnost:) Sestrica je bolj pustolovskega duha in je seveda hotela nekaj drugega:) Pa je mami prišla na svoj račun, hehe.

No, pa tole je bil tudi hit in se je bilo nujno treba slikat! Mimogrede, ob Ljubljanici imate urško in povodnega moža, kjer se tudi lahko slikate in imata punci že dooolgo obljubljeno (pa vedno ali nimamo s sabo fotoaparata ali pa se nam nekam strašansko mudi (navadno k zdravniku)...)

Ni komentarjev: