23 junij 2013

Darilo za novo članico

Naši najboljši sosedi so dobili punčko:) Prihod novega dojenčka na svet je vedno nekaj magičnega, pa če se to dogaja vam ali pa komurkoli v okolici... Novorojenčki imajo to čudovito možnost, da izvlečejo iz vsakega nasmeh in obvezni: "iiii, kako je majhen/na!" Ne glede na to, koliko otrok je človek že imel, preden je videl najnovejše malo dete, vedno znova se čudimo, kako majhni ljudje se rodijo:) 

Vendar se v vsej magičnosti novorojenčkov hitro lahko počutijo zapostavljene veliki bratje in sestre... Zato sama vedno pazim, da če prinesem karkoli za dojenčka, obvezno prinesem še za starejšega brata/sestro. (obratno ni nujno, dojenčki ne zamerijo;). Tokrat je bratec dobil predpasniček po "kroju" iz katerega sem jih naredila že res ogromno.

Tole je bolj za hec kot zares - dve plenički, par nogavičk in dva kosa blaga zavito v pupiko. Več o tem naslednjič, če bo koga zanimalo:)

Pa še nekdo je navadno zapostavljen, ko dobi dojenčka - in ta nekdo je mama:D. Jap, zato zelo rada dam za darilo nekaj, kar bo prav prišlo ravno mami:). Tokrat si je soseda tako in tako že sama želela sling, po kroju kakršnega imam sama in sem ji z veseljem ustregla (malo pozno, a bolje pozno kot nikoli).

Ni komentarjev: