30 maj 2013

Nizanje imen

Še ena ideja, kako zaposlit male črkoljube. Pri nas take reči uporabljava za tiste vikende, kadar mali žura ponoči, pa potem pripravim puncama nekaj, da se igrata in naju pustita še malo spat zjutraj, če slučajno on ne vstane:) Toplo priporočam sistem, morda drugič malo več o tem, če bo koga zanimalo... Tokrat pa igrica za deževne dni in za spretne prstke:
 
Rabite perle s črkami, lahko jih dobite v kaki ustvarjalni trgovinici ali pa jih naredite (te so kupljene) in kosmate žičke (so prijetne za otpi, pa perle ne zdrsnejo dol in manj možnosti je, da se kdo piči). Stresete perle v posodico, date zraven žičke in en primerek in pustite otroke, da nizajo po svoje. Ko sva vstala, sta imeli nanizani imeni Klara in Liza... Ne me vprašat, od kod sta to dobili, zadnje čase je ves čas ena Klara (mislim, da od Hajdi), za Lizo se mi pa sanja ne:D...

3 komentarji:

cepe-cepetavka pravi ...

mene zeeelo zanima tale sistem, ko lahko js zjutri spim...

veri pravi ...

Cepetavka, pride naslednij teden, pred vikendom, da se lahko pripravite:D. Pri nas ima sicer sistem še eno luknjo - tamalega, kjer te zadeve še ne delajo (saj ne, da ga koraldice ne bi zanimale, samo ga ne moreš pustit samega z njimi). Ampak počasi se daleč pride, hehe:)

cepe-cepetavka pravi ...

ja se pri nas isto samo je vseeno super, ce vsaj enozaposlim ;) (ps tole je blogersko ime, forumsko i e pa je Izabelina) ;)