22 april 2015

Pesek in plastika

No, pa da ne boste mislili, da sem totalni "ogranik frik", ki prisega samo na naravne materiale in svojim otrokom ne pusti blizu nobenega novejšega materiala. Nisem. Rada imam naravo in naravne materiale, to je res in mali jih imajo radi, vendar ima tudi plastika svoje mesto - v peskovniku, na primer:). Res je, da mislim, da nobene od teh igrač nisva midva kupila, vendar se plastike povsod dovolj najde:D. In za v peskovnik je super dobra!
 No, takole mladi emancipirani fantki uporabljajo bormašino:D. "Od vsega izbere takoj "moško" igračo - orodje, uporablja jo pa kot kuhalnico," je komentiral njegov oči:). Punčke pa dajejo spat avtomobilčke:D. Ta svet je res mavričen, pa naj kdo reče, kar hoče!
 Vem, da lahko v peskovniku uporabljajo tudi lesene in kovinske sklede, ampak po pravici povedano mi jih je en majčken škoda:D. Tako da naj najprej tole uničijo.
Kje pa vi uporabljate različne materiale?

1 komentar:

Unknown pravi ...

Vera, komentarji te nekaj hecajo - recimo , da imam tokrat več sreča.
Ja v času uporabe peskovnika je bila kraljica plastika - trpežna, hitro se umije, ne vpija vode kakor les...Zdaj pa je- smo že nekaj časa v Woody fazi.