četrtek, 10. april 2014

Novice

 
Pomlad je, pomlad! Toplo je, zunaj se da bit - dooolgo:), zunaj se da jest... 
 
in kar je najlepše... vse pred domačim pragom, hehe. Včasih smo hodili plezat na drevesa v park, zdaj pa je bila ta fotka posneta kar doma:)
Jap, čas bi že bil, da tudi tu uradno objavim, da smo se preselili:). Na večje. Na boljše. Na lepše. Še vedno v Ljubljani, še vedno v štuk, še vedno se obiski pritožujejo, da je ogromno stopnic in ja, še hujše je za karkoli velikega gor prinest, ker je stopnišče nekje ful ozko (žal mi je, lubi!), ampak spodaj je vrt!:) Na vrtu so med drugim poleg teh drevesc tudi velike skale, ki so idealne za plezanje po njih, sploh če si velik okoli 1 metra:). Mali jih obožujejo!
 Prej smo hodili takele cvetove gledat v parke in se vsako leto ustavljali ob hišah z magnolijami, ker pač prve cvetijo in je to mamici za dušo (saj pravim, da vedno komaj čakam pomlad:, zdaj me pa pozdravijo doma:).
Pa to še ni vse! V isti hiši, kjer živimo, obstaja mala garderoba, kjer so vse naše obleke, ki niso v otroških sobah (tudi tiste, ki čakajo na pravo sezono ali da bo mali zrasel, itd...)! Niso 300 m stran (v najboljšem primeru, tiste, ki so bile v garaži). In ko je treba zamenjat zimsko/letno garderobo, to ne pomeni norega prekladanja škatel v garaži, hkratnega skakanja za otroki, da jih ne bo kdo zbil, nosenja vsega (beri par ogrooomnih škatel) tega domov, pranja non stop, ker pač v garaži... no, ni isto kot če maš doma:D, se zapraši, ni enak občutek..., ni usklajevanja, da ni ravno oči takrat na terenu... Zdaj je vse doma in lahko to naredim mimogrede (no, približno - s tremi malimi je malokaj mimogrede, ampak recimo;). Totalni luksuz!

Ja, ni še zrihtano (ampak kot vidite, imava pomočnike, tako da ni problem:D). Še lep čas ne bo do konca zrihtano (to nama vsak pove, da naju čaka še precej dela - kot da ne bi vedela, hehe:). Ampak da se živet:). In veliiiko lažje je živet v večjem, tudi če še ni do konca zrihtano:). Enkrat, dokler se še spomnim, moram napisat en post, kako se živi na malem:D.

In ravno zadnjič sva kupila in sestavila peskovnik - milina - vsi trije otroci not in noben ne skače po živcih:D... Najboljše naloženih 37 € (120 cm peskovnik + 3 vreče peska + cerada). Skratka: la vita e bella:) 
PS: Kmalu dobimo še novo kuhinjo iz salona Gros-Novak, o katerem sem že pisala - no, zdaj vam bom lahko povedala še iz prve roke:) No, v bistvu je kuhinja že tu, samo en del še čaka v škatlah, ampak to se bo zelo kmalu spremenilo:D. In takrat bo to res pravi dom:). Ker kakor obožujem to stanovanje, je pa kuhinja oz. to, kar se ima za kuhinjo, pa obupno, veliko bolj grozno kot tista, ki sem jo imela tam, ki je bila mala, ampak super uporabna in not je šlo več kot v to, ki je 3x večja. Ampak več o tem prihodnjič, tokrat se veselite z mano vrta in peskovnika, hehe:). Edino, kar pogrešam, so ljudje. Tam sem "pustila" en kup prijateljic in ja, seveda se bomo videle, ampak ni isto, če se vidiš vsak dan, mimogrede,...

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Res sem vesela za vas, še bolj pa se veselim tvoj novih objav :).

Uzivajte v vaši novi hiški.

Urška

Marta Klopčič pravi ...

Veliko zabavnih, škratastih in princeskastih trenutkov vam želim. Tvoje objave vedno z veseljem prebiram.
Marta

katja pravi ...

Ja, jaz se tudi veselim z vami... kot kaze bo nam tudi kmalu naklonjen vrt, nima sicer magnoij... in z zanimanjem preberem kako se zivi na malem... skozi tvoje oči je vse zabavno :-)

uzivaaajteee!!! k