01 junij 2012

Torbe za v trgovino za dan žena

Ja, vem, 100 let sem za časom:D. Ampak takihle torb se verjetno babice ne bojo branile tudi kak drugi dan;). Rabite eno navadno "tote-bag" oz. vrečo za v trgovino in flumastre za blago.

Če tudi vi vedno iščete izgovore za to, da lahko zalaufate svojo ljubico (šivalni stroj, moja je pač punčka), potem je seveda tako torbo nujno naredit doma, ker je taka bolj trdna, točno željene velikosti, poceni je (če vzamete kako poceni blago), ni ti treba skakat okoli, da najdeš tako neposlikano, blablablabla...

Če niste ravno največji prijatelji s šivalnim strojem (sicer ne veste, kaj zamujate:), ampak vsak po svoje:), imamo različne hobije), potem lahko take vreče kupite tudi v nekaterih trgovinah s promocijskimi artikli.

Potem date v torbo en karton, da barva ne bo pronicala na zadnjo stran, prinesete flumastre za blago in naročite deci, naj si da duška:)

Najbolj praktično je, če delate naenkrat toliko trob, kolikor imate otrok - da vsak riše na eno, potem pa jih obrnete in zamenjate, tako da dobi vsaka babica torbo s slikico od vsakega vnuka (če imate več kot dva otroka, boste verjetno morali malo razmejiti prostor za risbo vsakega ali pa naredit več torb in dobi vsaka babi več kot 1:) - mi imamo trenutno 2 rišoča otroka, zato je ena porisala eno, druga pa 2. stran).
Tojeto, bi rekla Lejli:) Osebno darilce, ki ga bo morda katera babica kdaj celo uporabljala - vsaj polovica obdarovank...

1 komentar:

Andreja Z pravi ...

Super darilo. Babici sta bili zagotovo ponosni na mali umetnici, kajne?