01 december 2010

Sneženi mož

Da ne boste mislili, da navadnega snežaka pa ne znamo naredit: tega smo skepale skup isti dan kot gosenici in se šle "stopinje". (Potem sta namreč dobili "naređenje, da moramo bit doma - od zdravnika).


Ronjina želja je bila, da je majhen, da ima korenček in sama je našla veje za roke in ostalo. Jaz sem jih samo malo pomagala umestiti, saj ji je še težko palico zapičit v trdno zbit sneg.

Ker nismo imele ne klobuka, ne kape, ne lonca za poveznit na glavo... smo mu naredile frizuro iz bližnjega grmovja. Lejli je bil tako všeč, da mu je dala ogrooomno poljubčkov:

Ronja pa se je imela nekaj bolj resnega za pomenit z njim - zdelo se ji je namreč, da nujno rabi še obleko, vendar je bila Lejla že zelo lačna, jaz pa že čisto mokra (pač ne hodim v kombinezonu v službo in ponju v vrtec;), zato smo obleko pustile za drugič;)


Še en sneženi pozdrav in če nam zima ne bo mila, boste videli še veliko snežakov izpod malih prstkov;)

4 komentarji:

Unknown pravi ...

joooj kakšen simpatičen snežak...ima Lejla prav...resnično za polubčkat ;)

Unknown pravi ...

Krasno se imate. By the way: a si bla v soboto na knjižnem sejmu :-)))))?? Mi tud..sem te hotela kar malo za rokav pocukat :-))))))

veri pravi ...

Sem bila, ja, samaaaaa!!! Nabavila spet eno tono knijg (kot po navadi - tu nimam mere!)
Ti me kar pocukaj, saj ne grizem:)

Unknown pravi ...

Ja, mi smo tud nabavili toooonnnnoo knjig, nam je skor ramena in roke polomilo, da smo prišli do avta, parkiranega pri žel.postaji...no drugič te pa zagotovo pocukam :-))