25 oktober 2013

Male čarovnije

Čarovnija št. 1: Kako dosešt, da ti dajo otroci zjutraj še 10 minut mir? Pripravite jim zajtrk na mizo:) Recimo takele domače grisine, v lepo leseno skledico, pokrijte s prtičem, da se ne izsušijo in da je bolj zanimivo zjutraj ugotavljat, kaj je notri... In - čarovnija! - 10 minut je minilo! Zdaj pa vstat:D

Čarovnija št. 2: otroci se sami zaigrajo. Tu ni nekega pravila, včasih se, včasih se pa ne, vzorca ne najdem, razen tega, da če smo veliko skup, me ne pogrešata in potem se večkrat zaigrata:) In seveda vzamite v zakup, da bo soba v tem primeru raztur (opomba: v tej košari so sicer pospravljene igrače in košara je v omarici... nočete vedet, kje vse so igrače medtem, ko sta not onidve:D)
Čarovnija št. 3: kadar so otroci pridni, pa si zaslužijo nagrado... bo 100x bolj teknila, če bodo lahko izbirali iz gusarske škatle (je ostala od lanskega rojstnega dne, več o tem lahko preberete tukaj).
Če komu uspe ugotovit magične besede ali trik za čarovnijo - kako dati otroke spat in da bi spali (vsi trije, tudi tamali) do jutra, to je vsaj do 7h, pa naj prosim ne špara prstov in nemudoma napiše:D.
Veselo čarajte:)

Ni komentarjev: