28 december 2020

Mini darilca za sodelavce, prijatelje

Imam srečo, da navadno delam s fajn ljudmi, res v veliki večini! Skoraj kogarkoli od njih bom vesela srečala na dopustu:). In zato jim včasih, če se le da, naredim kakšno malenkost. Če nekoga malo poznaš, mu lahko narediš točno tisto žival, ki mu je najljubša ali simbolizira nekaj pomembnega v njenem/njegovem življenju... npr. sovica za srečo...
 
Če nimate idej za doma narejena unisex uporabna mini darilca za sodelavce, prijateljice in prijatelje, sošolke in podobno svojat: 
- maske: letos sem sešila 50 mask, ena od tega je moja, druge sem razdala:)
- obeski za ključe - dokaj hitro so narejeni, tale je bila narejena s tremi otroki pod 4 leta (stara slika, ampak je lepša kot kaj, kar bi slikala v trenutni megli;)
kuhinjske krpe
- vaselina v svojem lepem ovojčku iz blaga, ki je hkrati obesek za na ključe, da se ne izgublja okoli
- vrečkica za masko
- ovoj za papirnate robčke - zdaj jih sicer skoraj ne smeš uporabljat, ker te zunaj grdo gledajo, če si obrišeš nos:D, ampak ker je zima, znajo robčki vseeno prav prit... In tisti plastični ovoji vedno nekaj razpadajo...
 
Uživajte doma, če ste doma in ko se vrnete v službo, presenetite s kako malenkostjo tisto fajn sodelavko, ki vam je zadnjič nekaj pomagala... Ali pa tisto prijazno čistilko. Ali pa hišnika, ti so sploh veseli - že samo čestitke:).  
Lepe praznike še naprej!

Ni komentarjev: