06 januar 2013

Srečnih novo leto


Oz. ostalih 359 dni, hehe. Praznični odmor;). No, če ste mislili, da se me boste čisto znebili, ne, ne bo še šlo;). Torej najprej vsem želim Eno prijetno, mirno, prijazno in nasmejano leto 2013! Moje bo verjetno zrcalna slika - divje, naspidirano, naporno za znoret, polno velikih sprememb, ampak če nam vse uspe brez prehudih žrtev, potem bo to krasno leto:)


Želim vam,
- da se vam tisto, kar vam ne paše, obrne tako, da vam bo pasalo (oz. to sami obrnete tako, bo bolj realno, hehe;),
- da se vam zahtevnejši obiski najavijo prej, nezahtevni pa kar uletijo, ko jih najbolj rabite:), 
-  da bi imeli čas praznovat kako malo odštekano bedarijo - več o tem v eni prihodnjih objav, za vse nestrpne pa: pokukajte med "bizzare hollidays", praznujete lahko svašta:). 
- da bi lahko kako soboto preživeli brez slabe vesti zaviti med deke s čajem in toplo knjigo (pa da bi bili zdravi ob tem), 
- veliko zvonkega smeha, kričanje bo verjetno samo prišlo, tako da ne rabi posebnih želja:D,... 
Pa še marsikaj, samo trenutno si nekdo drug želi mami;)
Srečno!

2 komentarja:

JozicaH pravi ...

In jaz "nam" želim še veliko takih koristnih, smešnih, sladkih in sončnih objav :) Vsekakor pa tudi vam vsem najprej zdravja, potem pa lumparij, sonca in veselja, ljubezni in vsega...

Tatjana pravi ...

Vse lepo tudi tebi in tvoji družinici ;) saj veš ... otroškega (in odraslega) smeha, iskrenih objemov, poljubov, pomežikov ... pa dovolj prostora in časa za vse "lumparije", ki bi jih rada ušpičila (če jih deliš z nami, ofkors).