03 maj 2021

Bolanček

 Naš mali si je letos obljubil, da ne bo v 3. razredu nič bolan in ne bo nič manjkal zaradi bolezni. To mu je zaenkrat super uspelo, je pa revček zbolel med temi počitnicami... Malo se je od naju nalezel, ki sva na nogah prebolevala nekega trebušnega hudiča, pa sva bila že boljše, potem pa ga je še stanje na pogrebu prababice dokončno zdelalo... Pri babici potem ni bil nič lačen in pojedel malo iz vljudnosti, vendar potem vse izbruhal. Zverčer je doma samo šel v posteljo, težko spal in bil sploh bogi. In kar mu je bilo najhuje - naš planirani izlet k drugemu dediju je bil prestavljen.

Naslednji dan je tako samo ležal in bil ves bogi in se je lahko samo stiskal... Klicali smo zdravnico, ki ga je za vsak slučaj dala na test, čeprav sicer ni imel kakih takih simptomov, vendar si do rezultatov vseeno nismo upali k dediju, čeprav je bil že 2x cepljen... Tako smo bili doma, mali pa je bil že malo boljše...
Ampak najini otroci ne bi bili najini otroci, če ne bi znali čisto vsake situacije izkoristit za nekaj dobrega! Punci sta prinesli tole mizici za zajtrk ali kako se reče tej reči in so se šli v postelji tarok - da ne bi bilo malemu dolgčas, pa da bi mu bilo fajn, ker bi se igral s sestricama, pa bi vseeno bil v postelji in počival.
Naslednji dan je bil že tipitopi, izvid je bil negativen in mi smo veselo končno odjadrali k dediju, kjer smo prej sicer nameravali "kampirat" nekaj dni, vendar je tudi 2 dni boljše kot nič:). Konec dober, vse dobro! In mali še vedno ne bo zamudil nič pouka - čeprav sva se v avtu zmenila, da mogoče vseeno boljše, da je zdrav med počitnicami, če že mora izbirat, hehe:D.

Ni komentarjev: