15 november 2021

Čistilec štampiljk

Prihajajo dobri bradači in z njimi prazniki in obdarovanja, pa bi morda komu prav prišla kaka doma narejena ideja za majhno darilce.

Prihajajo prazniki in z njimi voščilnice in kadar jih je treba naredit veliko naenkrat, jih je včasih najlažje kar naštampljat (ja, vem, da je pravilno natisnit, ampak to boste potem mislili, da jih bom kar sprintala:D) - pa bi mogoče komu prav prišla ideja, kako si olajšamo pospravljanje po taki ustvarjalni seansi;)...

In prihajajo dnevi, ko je veliko otrok v karanteni in kadar se učijo doma, jih je fino kako zmotivirat... in pri nas štampiljke (črke, številke in razne štampiljke na temo, ki se jo učijo), delajo čudeže! Ampak ker otroci niso znani po svoji vestnosti in čistosti, bi mogoče komu prav prišla kaka ideja, kako ni hitro umit štampiljke.

No, zato sem naredila en kratek video (sicer v angleščini, ampak če kdo ne razume, kar vprašajte:) o tem, kako si naredimo domačo čistilno blazinico za štampiljke - deluje odlično, sama jo imam že par let, otroci pa tudi že eno leto (ja, malo je trajalo, da sem vse skup zmontirala:D - imate pa bonus, da je zdaj reeees že preizkušeno - tudi iz njihove strani:).

Upam, da komu prav pride:)

Ni komentarjev: