19 marec 2015

Lego

Naj vas povabim na Lego festiva! 
- Kdaj? Ta vikend: soboto od 10 do 18, v nedeljo od 10 do 15.
- Kje? V OŠ Koseze (v Ljubljani).
- Cena? Đabe.
- Zakaj? Ker vsi vejo, da so Legice ena super duper igrača, ker jih imajo skoraj vsi otroci radi in tudi moji niso izjema (čeprav je ljubezen precej neenakomerno porazdeljena, prva jih skoraj ne povoha, druga pa obožuje, mali pa je nekje vmes, rad ima Duplo;).
Za tiste, ki pa bi radi v lego kocke vnesli še nekaj učenja (ker se recimo vaše dete ne mara tako zelo učit kot ima rado legice) ali ne morete na festival, pa bi se radi malo igrali s svojimi otroki, pa vam je samo zlgat kocke dolgčas, je tu link z več lego dejavnostmi

In za tiste, ki uživate v grajenju Lego struktur, tukaj najdete raznorazne načrte - tile so originalni, je pa čuda raznih navodil na netu, zgradite lahko vse od purana do vesoljske ladje! (zato pa so legice zakon:). Moji sicer navadno ustvarjajo po navdihu: ko smo iskali stanovanje, sta ves čas gradili našo novo hišo, kjer je imel vsak svojo sobo in navadno smo imeli cel živalski vrt, vključno z žirafo, slonom, itd... tak je bil pač njun idealen dom:). No, vsak svojo sobo imajo (spijo pa zdaj vsi v isti, na svojo izrecno željo:D), slonico in žirafe hodimo pa še vedno gledat v zoo, boljše kot nič;).

Ni komentarjev: