11 september 2020

Izkoristite poletje

 Še zadnji topli vikend se nam obeta in zato vas spet prijazno povabim VEEEEN! Najboljše na morje, itak;).

 

Mi smo bili pri dediju že zadnja 2 vikenda, tako da mu moramo privoščit kak teden miru, poleg tega bi babi in dedu prav prišle kake roke za pobirat pridelke, zato gremo tokrat k njima, v hribe. Ampak za tiste, ki nameravate na morje, par slikic za idejo... Pa kolikor sem videla na IG, imajo takele fontane tudi v Mariboru in verjetno še kje:).

Če boste slučajno na morju, pojdite na sladoled na Kopersko tržnico, ker imajo čudovit sladoled in ogomno okusov - in to potrjeno od sladoledomanov, ki požrejo na hektolitre domačega sladoleda in kupljenega zlepa ne pohvalijo, čeprav ga nikoli ne zavrnejo;)...
In ko poližete sladoled, pojdite naprej v koprski park - prav luškano so ga zrihtali in seveda je vedno največji hit tale fontana...
Nič hudega, če nimate kopalk - dokler je dovolj vroče, se lahko tudi zmočijo:) Takole smo bili prvi vikend - ko še nismo vedeli, da bo fontana kljub k-krizi delala;). 
No, naslednjič smo bili že boljše pripravljeni in so imeli vsi trije svoje kopalke s sabo... (In ne, prvič ni nihče zbolel;).
Midva pa sva jih rajši uporabljala kar v morju:). Kjer lahko padeš kakorkoli, pa je ok:). Uživajte, igrajte se in ne sekirajte se, kako to izgleda - skoraj nemogoče se je imet fajn in pri tem pametno izgledat;). No, če pa kdo ugotovi, pa naj mi pove:).

Ni komentarjev: