14 januar 2022

A se vidva nič ne kregata oz. zakaj se imata vidva še rada?

Včasih me to kdo vpraša:D  Odgovor na prvo vprašanje: haha, mislite si:D. Kregava se, itak, tako kot vsi ostali, kjer se ni en partner čisto pokoril drugemu - kot psihologi pravijo, je to edini način, da se ne bi nič kregal... Ne gre za to, da se ne bi znala skregat, sama sem precej strastno bitje in sem se vedno znala skregat;). Lahko vprašate otroke, ker jim tega niti ne skrivava - po moje ni slabo, če otroci vejo, da se z ljubimi ljudmi včasih skregamo, pa to ne pomeni, da se nimamo več radi in da vidijo, kako se človek skrega in kako se pobota (če ni prisotno neko nasilje, seveda, tega res ne smejo gledat ali poslušat). Skratka - ja, se kregava.

Ampak imava se tudi še rada - zase lahko 100% rečem, ampak s kar precejšnjo gotovostjo bi to trdila tudi zanj... Ker mi pogosto pusti kakšno malenkost (ve, da nisem nora na rezane rože, sem pa nora na sladkarije - kar je praktično, ker dalj časa ostanejo pri njem v predalu in mu ni treba vsak dan po štacunah oz. cvetličarnah letat, hehe:D)  In ne gre toliko za tisto reč (v tem primeru navihanček in češnjev štrudel - ker ni bil ziher, kaj imam trenutno rajši;), bolj gre za to, da razmišlja o tem, kako bi me pocrkljal (in seveda obratno)... Za tiste male stvari - ko mi pripravi vse, kar ve, da zjutraj pijem (žitna kava in sadni čaj) in mi ne nalije vode, ker noče, da bi se mi vse ohladilo, če bi vstala kasneje (pogosto delam ponoči, on pa gre na teren  zgodaj zjutraj, včasih se celo še zjutraj srečava oba že/še budna:D)
Pod črto: ne gre za to, da se ne bi smeli skregat, gre za to, kako se znamo pobotat in kaj delamo takrat, ko nismo skregani (ok, tudi kaj delamo takrat, ko smo skregani, ampak tisto je vendarle manj časa - upam vsaj, no, v povprečju:D - pridejo obdobja, ko se vse skup obrne, ampak nekak je fajn stvar obrnit v drugo smer - in se da;). Z malimi stvarmi: oprano sadje, masaža po naročilu ob svečki, kak sladkorček, prijazno sporočilo, seksi tekst,... pač nekaj, kar nekomu pomeni, karkoli že to je. Nekaj, kar mu/ji naredi dan.

Kako se pa vi razvajate? Vedno zbiram dobre ideje;)

Ni komentarjev: