23 maj 2017

London - žebljički za deževne dni

Se še spomnite teh barvnih žebljičkov, s katerimi smo se igrali kot otroci? No, nekatere stvari se nikoli ne spremenijo:)...
Ko smo pri dediju ustvarjali londonske znamenitosti, je mala zlatolaska privlekla svoje omiljene žebljičke (tehnično niso njeni, ampak od sestrične, vendar se pri dediju vsi igrajo z vsem) in čisto samoiniciativno naredila:
- stražarja pred kraljičino palačo (ja, kučme imajo črne, vendar črnih žebljičkov ni;)

 Pa slavni londonski most s stolpi:
In London eye - nekakšno gondolo oz. ogromno kolo s kabinami, ki se vrti obupno počasi in iz njega lahko gledaš London. Nanj oz. vanj nismo šli, smo si ga pa ogledali iz vseh strani, ker je zraven lušten parkec in sprehajališče:)
 
Pa seveda londonski dvonadstropni avtobus - dobuledecker - no, na njem smo pa bili:) In ga toplo priporočam vsem družinam z otroki - ogledaš si lahko vse znamenitosti brez neskončnega pešačenja in ker imajo hop-on, hop-off sistem, si lahko tiste, ki te zanimajo, pogledaš tudi pobližje in potem nadaljuješ pot:) Šoferji so neverjetno prijazni, samo njihove linije je treba malo naštudirat. Ampak če vprašaš, ti vse povejo:).
 
Vedno mi je fascinantno, kako otroci svoje izkušnje prenesejo v igro, tako spontano in mimogrede:). Ja, povsod sem jo lovila z njenimi žebljički, zato ima vsaka slika drugo ozadje:D. Boste preživeli, upam, to je amaterski blog, ne pričakujte profesionalnih rezultatov;).

Ni komentarjev: