27 avgust 2012

Hišica za male punčke

Izkoristite poletje, tudi če očitno niste (več/še) na morju:) (ok, vem, da je zdaj globalni net in lahko berete ta blog tudi v apartmaju ali kampu ali celo v hotelu, ampak verjamem, da se na počitnicah odklopite in slišat nočete za večno optimistko:D. In čisto prav je tako. Ampak poletje je dolgo in večina nima te sreče, da bi bila cela 2 meseca na morju... In tako se s starši morajo vrniti tudi otroci... In so tečni, če se nič ne dogaja... In takrat pridete pogledat na ta blog;).

Najbolj enostavna rešitev je sicer, da otroke pošopate k babicam in dedkom:D. In točno to sem tu naredila, hehe: 2/3 otrok in očija, če smo natančni;). In babi in deda sta puncama kupila takole hiško, da jo bosta malidve pobarvali:). Punci se pridno sezuvata, predno vstopata vanjo:D. Ni kaj, zgledi učijo, hehe.

Seveda pa lahko tako hiško tudi skupaj sami naredite. Namig: same smo jo delale iz velike škatle, v kakršni spletni sosedje dostavljajo kupljeno našim pravim sosedom:) Tu je še nekaj majhnih idej za zabavo z velikimi škatlami.
Lep preostanek najlepšega letnega časa vam želim:)

2 komentarja:

Nadwrażliwiec pravi ...

Čudovite fotografije in veliko zabave! Poletje je bilo lepo. Lep pozdrav iz Poljske - nato pride padec.

veri pravi ...

Potem pridejo nove objave, novo ustvarjanje, hehe... Saj veš, večna optimistka mora met tudi optimistično varianto konca poletja;)

Sicer pa je poletje brez dvoma najlepši letni čas:). Ampak saj ga ni še čisto čisto konec, mogoče ga še ujememo za okus tudi na celini;)