02 avgust 2012

Ronjina rojstnodnevna torta

Še zadnja Ronjina rojstnodnevna torta - da boste videli, da ne lažemo;). Tole pa je naredil dedi lastnoročno, sam, brez kakršnekoli pomoči, po svojem receptu in je Ronjo že čakala, ko smo prišli na obisk:)
In NI pozabil svečk tako kot mami... In jih je Ronja lahko pihala in si zaželela bogvekaj... (verjetno, da ne bi več nikoli mami pozabila svečk dat na torto:D)
No, takole se ti pa godi, če si pri nas torta...
Dober tek!

3 komentarji:

N pravi ...

Srečka Ronja, če je bila tako dobra torta kot zgleda. Poznano tole iskanje svečk tudi pri nas. Vedno se valjajo nekje kjer ni treba, ko pa jih človek rabi, jih pa ne najdemo :-)). Uspelo nam je celo zgubiti svečko v obliki št. 1 za našo tamlajšo, na srečo mamo še enega kandidata. Mal te moram spomniti na kakšne domiselne recepte za nosečke s sladkorno, vem da ob vsem džumbusu, ki ga mate, prosim veliko, a če ti bo uspelo, hvala vnaprej.

Marija Jakopin pravi ...

Še dobro, da se je ata lotil zadeve s keramičnim nožem. Bo, karkoli je bilo že napadeno, vsaj hitro in brez muk odrešeno.

veri pravi ...

Uf, seveda, to sem tudi že obljubila, ne? Joj, se mi zdi, da bom zdaj lahko 1 teden samo pisala, hehe:D. Dobiš vsaj seznam jedi, to imam nekje že napisano, potem pa še recepte za jedi, ki vas bojo zanimale, ok?