22 december 2017

Novoletna darila

 Lani nisem objavila, kaj nam je prinesel dedek Mraz in kako je vse zavil, pa ker je bilo otrokom zelo všeč, bo mogoče komu prišla prav ideja, sploh zdaj, pred vsemi možnimi obdarovanji...
 Takšnale smrekica nas je čakala, ko je dedek Mraz odšel in pod njo so bila takole zavita darilca - ki so se prav skladala z našo naravno okrašeno smrekico:).
 Darila so bila večinoma zavita v navaden rjav recikliran (natron) papir, ki ga lahko dobite v vsaki papirnici, v ustvarjalnih trgovinicah, v vseh mogočih hipermarketih, celo v Mavrici sem ga že videla:). Na nekatera darila so bile nalepljene smrekove vejice in nanje nanizani škratki in zvončki...
 Druga darila so krasile smrečice, sestavljene iz vejic in prevezane z rdečo volno ali pa samo sestavljene iz več različno dolgih vejic (ne vem, če se na sliki (v levem kotu spodaj) to vidi, ampak se nam je mudilo odpirat darila in nisem uspela ravno dobro poslikat:D)...
Dve darili pa sta bili okrašeni v jelenčka...
  
Še nekaj manjših je viselo iz vejic jelke, vendar sem jih pozabila poslikat...
 
In takole se je vse skupaj končalo:D...
Še en namig za veseli čas odvijanja daril: splača se imet že pred prihodom dobrega bradača pripravljene naslednje stvari: 
- fotoaparat, da lahko takoj slikaš vesele otroške obrazke (če je le dovolj svetlo - pri nas dedek Mraz vedno pusti prižgane samo novoletne lučke in svečke, tako da slike niso najlepše, je pa tako veliko bolj čarobno:)
- škarje za odpiranje kakšnih zahtevnejših projektov 
- veliko škatlo za odpadni papir, da vsi mečejo ovojni papir direktno tja notri in ni vse nastlano, saj se nikomur po vsem veselju ne ljubi ravno pospravljati in pometati;)
- vrečko, ki vam je ostala od kakšnega nakupovanja, v katero boste metali vso embalažo, ker zdaj skoraj težko dobiš darilo, ki ni 10x zavito - razen če so ga naredili škratki, dedek Mraz ali pa babica Zima (ravno zadnjič so mi mali povedali, da se jim zdi dedek Mraz boljši, ker zna več stvari naredit kot Božiček - ta baje nosi samo kupljene reči, so preverili pri prijateljih:D)
* baterije in izvijač, če se pod smrečico slučajno skriva kakšno darilo, ki to zahteva

Lepo praznujte, karkoli že praznujete, lepo se imejte čez praznike in uživajte s svojimi malimi in velikimi najljubšimi!

Ni komentarjev: