20 junij 2013

Pozdravi se!

Če še niste opazili, sem zadnji teden nekoliko bolj pridna z objavami. Razlog je zelo preprost. En fajn možek ene še bolj fajn punce se mora pozdravit in ker od daleč ne morem naredit ama prav nič kaj dosti, razen, da jim vsem pošiljam dobre misli in navijam zanje, sem se odločila, da ji bom poizkušala pomagat s tem, da jo bo na blogu vsak dan nekaj čakalo, da ne bo ves čas mislila na to. Vsi rabimo kdaj premor.

Zato sem jim najprej poslala čestitko. Ampak mogoče bi lahko naredila še eno malenkost: ker ta blog berejo v glavnem fajn ljudje, ker za tazoprne itak ni nič pametnega tu gor in so jo že zdavnaj popihali drugam, bo zdaj vsak od teh fajn ljudi pomislil nanje in jim poslal dobre misli. Torej bi se moralo po zakonih vesolja, karme ali vsemogočnega, če obstaja, to nekje poznati... No, škodit vsekakor ne more:).
Tudi če se kdo vam ljub kdaj znajde v nevšečnem položaju, da zboli, se poškoduje ali kaj podobnega, bo verjetno vesel kartice - ni treba, da je fensi šmensi, lahko je taka čisto na izi, važen je namen:).

PS: Držim ti palčeve i navijam za tebe! (Riblja čorba)

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Ti si pa res prijazna ženskica! lp, Katja