28 maj 2013

Ninjago darila

Čeprav je od tega rojstnega dne že kar nekaj časa minilo in čeprav je pomlad čas, da smo zunaj, nekaj ninjago idej, ki jih lahko delate notri - posebej za enega super fantka:) In mogoče pride prav še kaki mamici z 2 fantkoma, pa enim novorojenčkom, pa to še ni vse, kar je tam otrok;) Punci, mislim na vaju:)
 Moj nečak je trenutno nor na ninjago. Torej ninjago torta za rojstni dan:) Najprej sem prebrskala net, da sem ugotovila, kaj ninjago sploh je in potem kako to izgleda. Ugotovila sem, da je to igrica in da je tam veliko različnih ninj... Torej sem prej preverila pri mami, kateri je njegov najljubši lik (zmagal je črni, zato črna ninjasta torta). 

Detajl obraza oz. kar se ga pač vidi (če si japonski najeti morilec, pač ne kažeš obraza;)

In cela torta... Zdaj pa k darilcem (ob brskanju sem našla kup ninja-idej, večinoma iz tegale luštnega bloga (tista mama pa je res supermama - 3 tamali, vsaj 1 s posebnimi potrebami, pa naredi vraga in pol! Svaka čast!) No, nekaj malega mi jih je celo uspelo izvest:):

Tole so lesene figurice, pobarvane, da naj bi izgledale kot ninje.

In tole so v trak krep papirja ovite lizike, z nalepljenim koščkom rumenega papirja, na katerega sem narisala oči - izipizi:)

Takole izgledajo vse 4 (sem morala naredit za vse otroke, ne? no, razen za dojenčka, on še ne sme;)

Vse drobnarije sem spravila v tole kartonasto ninja škatlico:

Takole: 
Iz nje gledata tile dve zvezdi, zgibani iz zlatega papirja, ki prav neverjetno dobro frčita okoli (glede na to, da jih je delala ninjasto popolnoma nenavdahnjena oseba... brez treninga v kakršnemkoli delanju orožja - tega pa res ne znam! Se bojim pa, da bom nekoč morala znat:D)
Za hec sem sprintala še ninjasto abecedo in jo nalepila na rdeč karton, s katero si lahko vsak sestavi svoje ninja ime - ukradla sem jo od tu:

Tele brade njihovega starega Sansai-vu-ja so pravtako iz craftinterupted.

In trakovi za na glavo za vseh 5:

Takole sta se punci doma šemili:

Ronja je preizkusila tudi, kako bi izgledala z brado:

Mali pa je prizkušal hude tako hitre ninjagibe, ki jih niti fotoaprat ni ujel:)
 In še predzadnje darilce (zadnje je majica, ampak nimam slikce, mogoče najdem): ninjago pinjata:

Ki jo je pomagala delat Lejla:
 Vse skupaj smo pospravili v enobarvne vrečke, na katere sem nalepila kroge, da bi izgledale kot lego kocke:
To je to, ninjago:)

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

iiiii, hvala. Ninjago ni igrica - ampak lego kolekcija ( tako kot city, friends...)potem šele risanka, igrica..Nekaj že poznam , zagotovo pa bom kaj "ukradla" za oktober. Hvala ti

veri pravi ...

Ajoj, nisem dobro preštudirala, zgleda. Meni je njuna mami rekla, da igrata to na nekem ala modernem gameboyu (ne vem, kako se zdaj reče tej živali:D). No, ok, zdaj že več vem. Vedela sem, da je lego reč, tu se mi je pa znanje končalo (se vidi, da mam dve punčki, mali je pa še dete, ki bi vse ninje požrl :D).