26 oktober 2012

Majica s pikapolonicami

Ronja ima prijateljico, ki jo ima zelo rada. To je že dober razlog, da dobi prijateljica kaj od nas. Poleg tega pa je ta prijateljica še malo večja od Ronje in dobi zato mala od nje precej oblek. In to je pa sploh razlog, da tudi ona dobi kaj nazaj:) Ko sem vprašala mamico, kako se jim lahko oddolžimo, si je zaželela, da bi ji porisala majico s pikapolonicami.
Torej pikapolonice na blagu:) Nisem vedela, ali bi bile nemara boljše brez nog, vendar me je zasičenost z biologi v našem stanovanju prepričala v vsaj približno korektnost (pikapoke imajo tudi vse po 7 pik kot v resnici, samo ena ni na pravem mestu, to je pa umetniška svoboda:D).

Barve za blago so kovinske, torej se svetlikajo in zato zadeva v živo precej boljše izgleda (no, predstavljajte si, da zgleda strašno dobro, jaz bom pa rekla, da je točno tako:D)

Takole lahko prepletete katerikoli enostaven lik (živali, črke, številke,... kar pač vašemu otroku sede).

Enostavno, res je. Punčkasto - you bet! Ampak narejeno je za punčko:). In ker jo je takoj naslednji dan in potem še velikokrat nosila, ji je očitno dovolj všeč, torej je namen dosežen:)

Ni komentarjev: