05 december 2011

Čestitka za rojstni dan

Ker boste verjetno počasi začeli delat čestitke (niste valjda vsi taki kot jaz, da jih delate zadnjo noč? Meni jih je 1x ratalo pošiljat celo februarja! Ampak so bili ljudje še bolj veseli kot pa če bi prišla decembra med kopico drugih:) - samo v opravičilo, če komu ne bo zneslo;)),
no, ampak ker je "čas", je tu ena idejica, kako lahko naredite čestitko, ki bo kolikortoliko elegantna, pa bo vseeno vsebovala vse krice krace vaših najmlajših (eleganca in krice krace namreč včasih ne grejo najboljše skup).

 Torej naredite nekajkrat prepognjeno čestitko - število zagibov je odvisno od števila otrok, ki jih imate na voljo za slikice:)
potem dajte otrokom barvice in na primerno velikost odrezane  papije in jih pustite v miru, da ustvarjajo, kolikor časa le želijo (in hvalite kogarkoliže, če slučajno želijo dat mir dalj časa:D)
Nalepite ribici v notranjost voščilnice, vsako na eno stran in pod okrašeni del pripišite še svoja voščila in je - vola - voščilnica, ki je lahko na prvi pogled čisto dovolj stajliš za kake bolj zahtevne "uporabnike", pa vseeno z otroškim navdihom:)
Uživajte v ustvarjanju!

Ni komentarjev: