17 september 2011

Kartice iz morja

Že lani smo delale svoje kartice in je bilo tako fajn, da smo se odločile zadevo ponoviti tudi letos in sploh imam občutek, da bo postala tradicionalna;). Vendar nas je nekdo prehitel - študentje so zunaj organizirali brezplačne delavnice za otroke - na morju to izgleda zelo sproščeno: kup otrok, nekaj pisal in par kartonov - in riši što voliš:)
- punci, ponosni na svoj končni izdelek:
No, ampak tisti dve kartici seveda nista bili dovolj za vse, ki jih imamo radi in bi jih radi pozdravili iz morja... Zato smo jih vseeno delale še same:
- in to je rezultat:
 
 - ker smo na morju na enem zabačenem otoku, seveda ni v bližini nobene "crafty" štacune in se mora človek znat s tem, kar pač ima... In to je včasih še bolj zabavno!
 - in tudi iz čisto neuglednih materialov se da marsikaj zanimivega naredit: kartoni so vsi po vrsti iz raznih škatel od kosmičev, čokolade, otroških igric, rokavčkov,... pač kar smo imeli - nekateri so pobarvani s prstnimi barvami, nekateri polepljeni s šmir papirjem (na eni strani potiskan - pač kar se narobe sprinta v službah)... in okrašeni z ladijicami iz šmir papirja, ribicami iz pokrovčkov od jogurta, z rokicami potiskanim papirjem...
Saj pri kartici je bolj važen namen, kajne?;) In ta je verjetno še bolj dosežen z neserijsko kartico - sploh če poznate neserijske ljudi;).

2 komentarja:

Kalyani pravi ...

Zelo lepe kartice in super ideja, le da moji otroci obožujejo, ko lahko izbirajo kartice na štantu :)

veri pravi ...

Hehe, če imaš kak štant na morju čisto verjamem:) Pri nas na malem zabačenem otočku so kartice na eni in edini pošti, kjer kraljuje precej mrkogledi poštar, tako da moji punci ne upata vstopat brez mene tesno zraven, poleg tega je izbira kartic dobesedno legendarna - že 20 let imajo iste:D in nihče od nas ni ne vem kako navdušen nad ponudbo;). Mi je malo trapasto pošiljat iste kartice staršem kot sta jih onadva svojim;). Saj enkrat je luškano, vsako leto pa blesavo;).