29 marec 2011

Ko mami ni doma,

otroci plešejo:
In slikajo po cvetličnih lončkih:
ki jih potem dajo mamici, ko pride, pa babi in dedu za obletnico poroke, recimo:
Pa domači kino se grejo (samo kokic niso našli, ker ma mami vse preveč natlačeno pospravljeno v omari;):

 No, tako: sem morala napisat, da ne bo kdo mislil, da si delam utvare, da moji otroci ne bi preživeli brez mene:D. Vem, da oči super-duper poskrbi za njiju in sem mu zelo hvaležna za to, da lahko 100% računam nanj, ker - roko na srce - niso ravno vsi taki... Zato sem vesela, da mi je nekak ravno ta priletel v življenje in da je tu ostal:) Vsekakor moja najboljša odločitev, hehe. Ja, tudi otroka sta super odločitev, samo brez njega ju ne bi bilo;).
 Kaj se je dogajalo? Ja, fajn so se meli (no, razen par krizic - ena podnevi, ena ponoči). Oči je imel pripravljen cel seznam idej, kaj bojo počeli, ko me ne bo (4,5 dni), vendar jim vsega sploh ni uspelo, saj so se babice & co. angažirale, (verjetno prepričane, da moški sam z malimi ne zmore, hehe). No, saj bojo imeli še priložnosti:)

Kaj delamo pa zdaj, pa zveste v kratkem:)

3 komentarji:

N pravi ...

no, me veseli da je službena pot uspela, za mami in ostalo družinico, ki se je imela fino tudi brez mamice ampak jo je gotovo zelo pogrešala in mamica njih :-)

mateya pravi ...

slikce ti v zadnji objavi ne delajo - vsaj meni se ne naložijo..

veri pravi ...

Ja, stara mašinca zeza - oz. se je skregala s picasso, zato tudi nisem še nič drugega gor dala, ker se slike pojavijo, vendar jih ne naloži res v blogov konto in potem naslednjič kar izginejo. Ne vem, v čem je point, delam na tem, da zadevo zrihtam.