23 oktober 2013

1. v vrtec - tretjič:)

Še ena objava, ki čaka že 1 leto... Mali je medtem že zamenjal vrtec in se tudi v novem lepo navadil:D. Ampak o tem kdaj drugič;).
Jap, spet je bilo treba v službo:). Eno leto porodniške res hitro mine, vsakokrat hitreje... Torej je šel tudi moj najmlajši v vrtec:). Moram priznat, da me vsakič malo stiska, kako bo z uvajanjem in sem vsakokrat znova presenečena, ker gre tako lahko:) Mali se je navadil "kot profesor", če citiram njegovo vzgojiteljico:). Res hitro in res lepo, smo bili vsi presenečeni, da lahko gre tako lepo:)

 Zato se vedno pripravljamo na vrtec že prej - trudim se imet isti ritem kot v vrtcu (kdaj kosilo, kdaj spanje, itd...) in navajamo ga na to, da je lahko pri drugih ljudeh - klasika pač. Ampak seveda moram še malo zakomplicirat;). kot je zdaj že tradicija, dobijo mali za 1. v vrtec (prvič na splošno in prvič po poletnih počitnicah oz. dolgi odsotnosti) nova oblačila s svojim znakcem.

Tako je tudi Svit dobil svojo majčko (bel in oranžen jersey), ki sem jo potiskala s krompirjem, da je nastal tale rakec (oz. rakovica, če smo čisto natančni, ampak za 12 mesecev to še ni tako zelo važno).

Zraven sem mu sešila še hlače - trenirko iz prevešanke (blago za trenirke, ki je na eni strani kosmato) - sem se naučila, da se temu reče prevešanka, jaz sem pa vedno tuhtala, kaj za en vrag je to:D.

In takole se je odpravil prvič v vrtec... Najprej kot vidite ni bil tako navdušen, ampak to zna bit zato, ker ga sestra ne pusti, da bi odkoracal in mi iztrgal fotoaparat iz rok (nor na fotoaparate in mobitele, ampak morajo delat, sicer je brezveze:D).

1 komentar:

Gourmet forever pravi ...

Tudi jaz konec s porodniško - tretjič in res mine kot bi trenil. Ampak tako pač je...življenje