tag:blogger.com,1999:blog-4854734208209581243.post5254214636613766724..comments2023-06-07T18:15:48.217+02:00Comments on vecna-optimistka: Brokolijevi žepkiverihttp://www.blogger.com/profile/14808501781035072345noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4854734208209581243.post-54094516450842549162011-07-05T23:21:20.277+02:002011-07-05T23:21:20.277+02:00Ah, buča, sem pozabila napisat: tako zvite tortilj...Ah, buča, sem pozabila napisat: tako zvite tortilje potem damo v pečico za 5 min, da se sir stopi in tortilje malo otrdijo, da ostanejo v svoji obliki. Zato jih je treba prej vse zvit, da se potem istočasno popečejo, da ne skačeš non stop do pečice za vsako.<br /><br />Kar se zavijanja tiče: lahko sicer poizkusite prepričat 2 letnika, da naj tortiljo zavije kot pismo, vendar jih mojidve še jest nočeta na "predpisan" način, tako da ju ne matram z nekimi standardi - tortilje so pri nas "hrana za hece" in jih lahko jesta na čisto svoje načine:) - kot je več kot očitno, hehe.verihttps://www.blogger.com/profile/14808501781035072345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4854734208209581243.post-72534148941389557382011-06-27T07:29:35.468+02:002011-06-27T07:29:35.468+02:00Še enkrt o zavijanju ;)
Ne vidim razloga zakaj n...Še enkrt o zavijanju ;)<br /><br />Ne vidim razloga zakaj ne bi mogli tudi otroci/ odrasli stotere omakice zavijat na ta drugi način.Saj je samo način zavijanja (nič kaj kompliciran) . Aja , mi zavijamo polpismo - od spodaj navzgor eno tretjino, nato še z leve in desne. Zgornji del ostane odprt.<br /><br />Pridne ste ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4854734208209581243.post-26345524760866701842011-06-26T01:03:16.117+02:002011-06-26T01:03:16.117+02:00genialni sta! :)))
metulj333genialni sta! :)))<br />metulj333Anonymousnoreply@blogger.com