25 september 2012

Čop, svaka čast!

Kot že vsi veste, se naš najboljši veslač vseh časov poslavlja od športne kariere. Vse o njegovih dosežkih in življenju si lahko preberete kje drugje, pri bolj strokovnih virih, zato bom rajši tiho, da ne napišem kake neumnosti:). Mi smo mu šli samo ploskat na Ljubljanico:). 
In kot že vsi, ki me poznate, veste, je to moj najljubši (profesionalni) športnik, čeprav ga ne poznam osebno (rekreativnega imam enega še precej rajši:). Zakaj? Ma, en kup razlogov: ni napihnjen, vidi se, da ima rad veslanje, pa vseeno ne živi samo in izključno za šport kot nekateri, ne da se ljudem, ki mislijo drugače (beri: težijo, zakaj ni že nehal;), niti letom, če smo ravno pri tem, pa zna tudi zgubljat, čeprav mu ni bilo dostikrat treba;), pa še marsikaj bi se našlo. Skratka, meni se zdi tak fajn športnik, zanj je res lahko navijat:).

Njegov najmlajši prisotni navijač:)

Boš videl, da bo Čop zmagal, boš videl!

 Joj, to dirko je šlo pa za las! Fotofiniš...
 Jupiii, zmagaaaa! Bravo Čop! Še enkrat:) Svit je kar dol padel;)

Veliko uspeha še na vseh naslednjih poteh!

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

vsa čast se napiše. se veliko lepše bere!
:)

veri pravi ...

Vem, vem, kako se napiše v slovenščini;). Ampak ta blog je že kaj hujšega prenesel: kletvice, angleščino, srbohrvaščino, turcizme,... Sem imela enkrat na začetku eno debato sama s sabo, kako bom pisala - in sem ugotovila, da če hočem, da je iskreno, da zveni iskreno in iz srca, potem ne smem preveč pazit na izborno besedišče;). Tako da zato je svaka čast - ker če hočem koga res pohvalit, rečem to, ne pa vsa čast. Tisto je zame veliko bolj medlo, pa čeprav pomani isto. Preveč pravilno naredi stvari sterilno, to je pa potem brez duše, ta blog pa ni tak.