tag:blogger.com,1999:blog-4854734208209581243.post8888102089536574455..comments2023-06-07T18:15:48.217+02:00Comments on vecna-optimistka: Kruh iz kruhomata, ki vedno rataverihttp://www.blogger.com/profile/14808501781035072345noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4854734208209581243.post-7752101910273884742023-04-12T23:22:33.630+02:002023-04-12T23:22:33.630+02:00Uf, se opravičujem, zadnje čase sploh ne dobivam o...Uf, se opravičujem, zadnje čase sploh ne dobivam obvestil o komentarjih. Navadno kadar dam delat vnaprej, dam kar na normalni postopek, če pa se nam mudi, dam na hitrega. Je pa malo odvisno od kruhomata - Kenwood ima hitri postopek zelo hiter in pride malo svetel kruh - tak kot je na sliki, ta je verjetno iz hitrega postopka. Če kruhek ne bi dovolj vzhajal, potem dajte več kvasa, ampak pri meni je bilo 8 g dovolj (vsekakor na normalnem programu, ampak v bistvu vedno:D.verihttps://www.blogger.com/profile/14808501781035072345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4854734208209581243.post-79748587670022731202023-01-08T19:03:39.841+01:002023-01-08T19:03:39.841+01:00Hvala za Recept..zanima me po katerem postopku v k...Hvala za Recept..zanima me po katerem postopku v kruhumatub:<br />Normalno ali hitri postopek ali beli kruh?Hvala za odgovor. <br />Lp majda Slabe Anonymousnoreply@blogger.com